top of page
  • Writer's pictureSkill Group

Markkinointiavustaja teollisuudessa, kesätyöntekijä

Skill Group Oy (www.skillgroup.fi) keskittyy kasvamaan ja kehittymään teollisuuden erikoispalvelut -konsernina, ja palvelemaan asiakkaitaan tytäryhtiöillään laajemmin teollisuudessa erilaisten joustavien palveluiden muodossa. Konserniyhtiöiden palveluita ovat NDT-tarkastukset, laadunvalvonta ja vaativimmat teollisuuden hitsaus- ja asennustyöpalvelut. Ammattitaito kulkee keihäänkärkenä ja kaikki tytäryhtiöt toimivat itsenäisesti omalla johdollaan ja strategiallaan. Tytäryhtiöitämme ovat nykyään ProForce Industry, Qualitas NDT ja NDT aura.


Haemme nyt kesätyöntekijäksi tytäryhtiöidemme asiakastietojärjestelmämme päivittäjää ja ylläpitäjää. Tehtäväsi on muokata ja fiksata järjestelmämme ajan tasalle. Perehdytys tehtävään tapahtuu työn alkaessa. Palkkaus on urakkaluonteinen. Työtehtävän suorituspaikka on vapaasti valittavissasi perehdytyksen jälkeen. Työt voit tehdä meidän eri toimistoilla tai etänä. Työtehtävä soveltuu esimerkiksi kauppatieteiden tai insinööriopintojen alkutaipaleella olevalle.


Odotamme Sinulta:


-            markkinointihenkisyyttä

-            organisaatioiden toiminnan ymmärtämistä teollisuudessa

-            kykyä surffata vikkelästi eri it-ohjelmien välillä

-            kykyä itsenäiseen työskentelyyn


Katsomme lisäksi eduksesi:


-            tuntemusta hitsaustyöstä

-            työkokemuksen teollisuuden tai teollisuuspalveluiden parissa

 


Lisätietoja tehtävästä antaa:


Esa Rantala

050 370 9885

 


CV:n ja vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää, 13.5. mennessä:


126 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Haemme nyt Skill Groupiin Business Controlleria

Skill Group on vuonna 2020 perustettu kasvava teollisuuden erikoispalvelukonserni, joka työllistää yli 200 teollisuuden ammattilaista. Konserniyhtiöiden tarjoamia palveluita ovat teollisuuden NDT (Non

Comments


bottom of page