top of page
  • Writer's pictureSkill Group

Haemme nyt Skill Groupiin Business Controlleria

Skill Group on vuonna 2020 perustettu kasvava teollisuuden erikoispalvelukonserni, joka työllistää yli 200 teollisuuden ammattilaista. Konserniyhtiöiden tarjoamia palveluita ovat teollisuuden NDT (Non Destructive Testing) -tarkastukset, erilaiset laadunvalvontapalvelut sekä vaativimmat teollisuuden hitsaus- ja asennustyöpalvelut. Konsernin emoyhtiön Skill Group Oy:n tehtävä on olla konserniyritysten liiketoimintojen kehittäjä ja konsernin kasvun mahdollistava vastuullinen pääomistaja.


Haemme nyt Skill Groupiin BUSINESS CONTROLLERIA


Vastuullasi ovat raportointiin, ennusteisiin, budjetointiin, sekä taloushallinnon seurannan ja raportoinnin kehittämiseen liittyvät tehtävät konsernissa ja eri tytäryhtiöissä. Kasvavassa konsernissa myös yrityskauppoihin liittyvät projektit ja muut toiminnan kehittämiseen ohjaavat kehityshankkeet ovat olennainen osa työnkuvaa. Katsomme, että Business Controllerina onnistuminen edellyttää kehittymishalua haastavassa työtehtävässä, jossa vaaditaan myös aktiivisuutta rutiininomaisten taloushallinnon ja hallinnon työtehtävien hoitamiseen. Työpisteesi sijaitsee Espoon Otaniemessä. Työsuhteen alku on sovittavissa tapauskohtaisesti. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Raportoit tehtävässäsi konsernin talousjohtajalle.


Katsomme tärkeäksi, että sinulla on


·       soveltuva korkeakoulututkinto (tai valmistuminen kuluvan vuoden aikana)

·       hyvät matemaattiset taidot ja analyyttinen / numerotarkka luonne

·       halu kehittyä nuorekkaalla otteella urallasi eteenpäin

·       liiketoimintalähtöinen ajattelutapa, ymmärrys lukujen ja yrityksen toiminnan välisestä yhteydestä

 

Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta

 

·       Controllerin- tai muista taloushallinnon työtehtävistä

·       kirjanpidosta / taloushallinnon seurannasta ja raportoinnista

·       eri taloushallintojärjestelmistä

·       yrityskaupoista ja rahoitusjärjestelyistä

 

 

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 27.5.2024 lähettämällä hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen mikko.tulisalmi@skillgroup.fi.  Lisätietoja tehtävästä antaa:


Mikko Tulisalmi

CFO, Skill Group Oy

53 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Markkinointiavustaja teollisuudessa, kesätyöntekijä

Skill Group Oy (www.skillgroup.fi) keskittyy kasvamaan ja kehittymään teollisuuden erikoispalvelut -konsernina, ja palvelemaan asiakkaitaan tytäryhtiöillään laajemmin teollisuudessa erilaisten joustav

Comments


bottom of page